Известие

Collapse
No announcement yet.

не пали след смяна на двигател

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Прекъсвача се активира сам при карастрофа, бутона е за да го деактивираш подир туй.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR
      Първоначално публикувано от Alfa_156
      И щом върти значи не е от кода на ключа.
      Тя и без да си разпознава ключа много убаво си върти.
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Понеже вчера отново я закачиха с буксата, пак отчете че не разпознава ключа и иска код...но аз нямам кода за ключа и ми казаха че има авто ключари които ги правят.АКО Някой да знае нещо по въпроса да пише.Благодаря !
        sigpicAlfa Romeo 156 1.9JTD '00

Comment

ти случайно отиде ли на сервиз?
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

дойдоха едни приятели от сервиза в дружба и ми правиха диагностиката...но не съм я бутал още до сервиза

Comment

Имам 1 въпрос.Като влезнах в clubalfaromeo.com ми излезна горе в дясно проверка на VIN номер.написах VIN номера и ми изкара това...
              възможно ли е този Version Code да е за ключа ???

Comment

За ключа има 2 кода - електронен и механичен. Продавачът на колата би трябвало да ти ги е дал. Виж и за едно картонче, подобно на визитна картичка, там ги пише. Не знам за кво точно се използват, ама тряя да си ги пазиш на място извън колата. Така пише отзад на въпросната "визитна" картичка. Електронният код е от 5 цифри, а механичния е от 2 букви и 5 цифри
                Най-добре се обърни към Бобо по този въпрос. Ако не ти го оправи, поне ще те светне как да си решиш проблемацията. Координатите знаеш къде са.
                2014: Deutschland über alles

Comment

Сега ще звънна да си запиша час,че ми писна на ...

Comment

Working...
                  X